Lid van de B&R Bouwgroep

Als onderdeel van de veelzijde B&R Bouwgroep kunnen wij beroep doen op de uitgebreide bouwkundige expertise in de groep. De groep telt naast klassieke bouwfirma’s en een specialist in houtskeletbouw ook talrijke afwerkingsbedrijven. Met onze focus op maatwerk in modulair bouwen passen wij als innovatieve speler perfect in deze dynamische bouwgroep. De stevige financiële fundamenten bieden extra zekerheid en garanties aan onze klanten.

Pearl Homes neemt een unieke positie in op de markt van het modulair bouwen. In tegenstelling tot vele andere bouwfirma’s die modulaire woningen aanbieden, kiezen wij 100% voor maatwerk. Klanten genieten dezelfde vrijheid in vormgeving, afmetingen en afwerking als bij ‘gewone’ houtskeletbouw of bij de ‘klassieke’ gemetste bouwmethodes.

Alleen maar voordelen

Samenwerken met Pearl Homes heeft daardoor alleen maar voordelen. Wij creëren en bouwen volledig op maat uw droomwoning. U geniet daarbij van alle troeven van houtskeletbouw, waaronder de energiezuinigheid en het optimale wooncomfort. Onze modulaire woningen gaan probleemloos meerdere generaties mee.

Gebouwd en afgewerkt in twee maanden

Dankzij onze modulaire aanpak garanderen we een ultrakorte bouwtijd van 2 maanden. Uw volledige woning wordt woonklaar door onze vakmensen voorbereid in onze eigen werkateliers. Dit proces verloopt maximaal geautomatiseerd en dus uitermate efficiënt en kwaliteitsvol. De enorme besparing in arbeidskosten ziet u aan onze verrassend lage prijzen per vierkante meter.