Totaalprojecten

Voor totaalprojecten die breder gaan dan uitsluitend modulair bouwen, werken we nauw samen met de partnerbedrijven binnen de B&R Bouwgroep. Deze multidisciplinaire bouwgroep overkoepelt bouwbedrijven die zich elk specialiseren in één of meerde bouwdisciplines. 

Op maat van elk project werken we flexibel samen, zodat we iedere uitdaging – zowel residentieel, in de zorgsector als professioneel – tot een goed einde brengen. 

Binnen de B&R Bouwgroep kunnen we samenwerken met de absolute pioniers op vlak van CLT en houtskeletbouw. 

Residentieel

Woningen

Met onze modulaire bouwtechniek in houtskeletbouw realiseren we op maat elke woning. Ook woonuitbreidingen vormen geen enkel probleem. Dankzij het lichte gewicht biedt modulair bouwen de perfecte oplossing voor het creëren van een extra verdieping.

Appartementen

Modulair bouwen kent technisch weinig beperkingen. Met deze bouwmethode realiseren we appartementsgebouwen tot vier verdiepingen hoog.

Recreatie

Vakantiewoningen 

Een vakantiewoning in de Ardennen of een zelfs een volledig vakantiepark? Modulair bouwen biedt de perfecte oplossing. Wij bouwen volledige vakantieparken met comfortabel kwaliteitswoningen in een recordtempo.

Ontspanning

Tuingebouwen

Ook voor tuingebouwen biedt modulair bouwen eindeloze mogelijkheden. Een poolhouse in dezelfde stijl als de woning? Het kan perfect.

Professioneel

Kantoren 

De ongekende flexibiliteit maakt modulair bouwen de perfecte bouwmethode voor kantoren. Ook kantoren in loodsen of magazijnen behoren tot de opties. Ook hier spelen de korte bouwtijd en de ruime afwerkingsmogelijkheden gegarandeerd in ons voordeel.

Scholen

Scholen die snel nood hebben aan bijkomende lesruimte, vinden in modulair bouwen de juiste oplossing. Volledig op maat creëren we met onze volledig afgewerkte modules het gewenste aantal klaslokalen in één of meer verdiepingen. Onze modulaire schoolgebouwen zijn dankzij de hoge kwaliteit geen tijdelijke oplossingen, maar vormen een volwaardige en definitieve uitbreiding van de school.

Showrooms 

Ook voor showrooms vormt modulair bouwen een mooie toepassing. Grote raampartijen passen perfect in onze bouwmethode.

Zorg


Mantelzorg 

Een tijdelijke woning in de tuin om voor je bejaarde ouder(s) te zorgen? Met een modulaire woning kan het perfect. Wij bieden zelfs uiterst interessante verhuurformules.

Ziekenhuizen

(Tijdelijke) kwalitatieve uitbreiding van ziekenhuizen. Voordelen: snel, kwalitatief alternatie voor container units, Duurzaam, Alle functies en technologieën kunnen geïntegreerd worden.

Andere toepassingen 

Snel nood aan een duurzaam, kwalitatief, flexibel en volledig ingericht gebouw aan een verrassend lage kostprijs? Dan biedt modulair bouwen in houtskeletbouw de perfecte oplossing.